23. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Promocija knjige “Uspjeh je izbor: Jednostavni savjeti za učinkovitu komunikaciju” u Zadru

1 min read
Promocija knjige Uspjeh je izbor Jednostavni savjeti za učinkovitu komunikaciju u Zadru

Danas, 11.3.2024. u 18 sati, održat će se promocija novog izdanja Biblioteke PRint Hrvatske udruge za odnose s javnošću – knjige “Uspjeh je izbor: Jednostavni savjeti za učinkovitu komunikaciju”, autorice Melite Pavlek.

Mjesto događanja je Multimedijalna dvorana Gradske knjižnice Zadar, na adresi Stjepana Radića 11b.

U ovoj knjizi, čitatelji će pronaći korisne savjete o motivaciji, komuniciranju i javnom nastupu, te će ih moći kombinirati s vježbama i prijedlozima različitih aktivnosti za poboljšanje komunikacijskih vještina. Knjiga se savršeno nadopunjuje motivacijskim karticama “Poticaj za svaki dan”, također autorice Melite Pavlek.

Autorica Melita Pavlek ističe: “Kombinirajući različite izvore, tehnike i iskustvo, cilj nam je podijeliti alate koji zaista funkcioniraju. Svaki od njih samo je motivacija da istražujete nepresušno vrelo vlastitih rješenja. I poticaj da ne budete škrti, da dijelite dobre, korisne i zanimljive informacije i osjećaje. Toga nam toliko nedostaje… Jer, na kraju dana, ne postoji uspješno društvo bez zadovoljnog pojedinca, stoga je SREĆU nužno svjesno izabrati, a zatim i − dijeliti.”