17. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Policijsko izvješće: Pregled kriminalnih događaja na zadarskom području

2 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

Proteklog vikenda, Policijska uprava zadarska bilježi 3 teške krađe, 1 krađu, 1 slučaj narušavanja javnog reda i mira te 13 prometnih nesreća s dvije lakše ozlijeđene osobe.

Dovršeno kriminalističko istraživanje: Neovlaštena uporaba bankovne kartice

Policijski službenici Policijske postaje Zadar okončali su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je tijekom ožujka ove godine u Zadru neovlašteno koristila bankovnu karticu 61-godišnjeg oštećenika, prouzročivši mu materijalnu štetu od preko 1 600 eura. Podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela računalne prijevare.

Teške krađe:

  1. U Zadru, na području Poluotoka, jučer, 01. travnja, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u vlasništvu 35-godišnjakinje, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura. Podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
  2. Jučer, također u Zadru, na području Relje, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu trgovačkog društva i otuđio novac. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura. Podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
  3. U nedjelju, 31. ožujka, na području Voštarnice, također u Zadru, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u vlasništvu 59-godišnjaka, odakle je otuđio električni romobil i novac. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno. Podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Krađa:

U Zadru, na području Poluotoka, također jučer, 01. travnja, nepoznati počinitelj otuđio je novac i osobne dokumente u vlasništvu 71-godišnje strane državljanke. Materijalna šteta prelazi tisuću eura. Podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.