10. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Najava događaja: Biograd Family & Friends Festival 2024.

1 min read
biograd-family-friends-festival-2024

Turistička zajednica grada Biograda na Moru ponosno najavljuje drugo izdanje BFF Festivala koje će se održati od 22. do 24. lipnja 2024. godine. Ovaj trodnevni festival nudi raznolik program za sve članove obitelji i prijatelje, uz aktivnosti na kopnu, u vodi i u zraku.

Očekuje vas niz zanimljivih događanja, uključujući sportska natjecanja poput trail utrka različitih duljina, natjecanja u kajaku, aquatlona za sve dobne skupine te natjecanja u plivanju. Osim toga, bit će organizirani fitness izazovi na otvorenom, tradicionalne dalmatinske igre te radionice joge i meditacije za opuštanje uma i tijela.

Prvi dan festivala, subota 22. lipnja, rezerviran je za sportska natjecanja na kopnu, dok će drugi dan, nedjelja 23. lipnja, biti posvećen izazovima u vodi. Treći dan festivala, 24. lipnja, donosi novitet – ‘zračni dan’, s posebnim programom za opuštanje i wellness.

Pridružite se najbržim natjecateljima i osvojite vrijedne nagrade sponzora. Svaki sudionik dobiva startni paket s poklonima, BFF majicu te festivalsku medalju, a nakon natjecanja slijedi obrok za sve sudionike.

Sve aktivnosti održavat će se na plaži pokraj bazena Ilirija u Biogradu na Moru, pružajući prekrasan okoliš za sportske izazove i opuštanje.

Ne propustite priliku za nezaboravan vikend pun zabave, sporta i druženja na prekrasnoj obali Biograda na Moru!