20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Otvorenje izložbe “Rewilding Velebit”

1 min read
Rewilding-Velebit-fotografije-divljine-Narodni-muzej-Zadar

Prirodoslovni odjel Narodnog muzeja Zadar s ponosom Vas poziva na otvorenje izložbe “Rewilding Velebit – fotografije divljine”, koje će se održati u petak, 15. ožujka 2024. godine s početkom u 12 sati u prostoru Gradske lože.

Ova izložba, koju organizira Prirodoslovni odjel Narodnog muzeja Zadar u suradnji s Rewilding Velebit zakladom, predstavlja rezultat dugogodišnjeg rada na zaštiti prirode Velebita. Rewilding Velebit zaklada će tom prilikom publici predstaviti svoje napore u obnavljanju i očuvanju prirode ovog prekrasnog područja.

Na izložbi će biti prikazani radovi nagrađivanih domaćih i stranih fotografa i biologa: Nine Salkića, Daniela Allena, Gorana Šafareka i Vedrana Slijepčevića. Kroz njihove fotografije divljih životinja, pejzaža i prirode, posjetitelji će imati priliku osvijestiti važnost očuvanja prirodnog okoliša.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a izložba će biti otvorena do 2. travnja. Pridružite nam se u otkrivanju ljepote Velebitske divljine i podržite naše zajedničke napore u očuvanju prirodnog bogatstva!