10. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Otvorena Izložba Sportske Fotografije

2 min read
isf izložba sportske fotografije

Sport i fotografija su umjetnosti koje zajedno mogu stvoriti zadivljujuće priče i trenutke koji ostavljaju bez daha. U duhu ove sinergije, najavljujemo otvaranje izložbe sportske fotografije, koja će pružiti priliku sportašima i zaljubljenicima u sport da pokažu svoj talent kroz objektiv kamere. Pozivamo sve zainteresirane da dostave svoje fotografije do 5. kolovoza 2023. i tako postanu dio ove inspirativne i dinamične izložbe.

Ova izložba nije samo prilika da istaknemo estetske trenutke u svijetu sporta, već i da pokažemo spoj strasti prema sportu i ljubavi prema fotografiji. Bilo da je riječ o akciji na terenu, trenucima slave, nevjerojatnim izrazima lica ili emocijama koje sport donosi, sve su to elementi koji čine sportsku fotografiju izuzetno zanimljivom i duboko emocionalnom.

Ovo će biti prilika za sportaše, fotografe i ljubitelje sporta da se povežu i podijele svoja iskustva i priče. Organizatori očekuju raznovrsne priloge koji će ilustrirati širok spektar sportskih disciplina, kao i različite aspekte sportskog života.

Svi zainteresirani autori trebaju poslati svoje fotografije putem e-maila na adresu [E-mail adresa] do 5. kolovoza 2023. godine. Fotografije trebaju biti visoke rezolucije i u formatu JPEG ili RAW. U e-mailu je potrebno navesti ime autora, naslov fotografije, datum nastanka, kratak opis (opciono), kao i sportsku disciplinu koja je prikazana na fotografiji.

Stručni žiri sastavljen od iskusnih sportaša, umjetnika i fotografa pažljivo će pregledati sve pristigle fotografije i odabrati one koje će biti dio izložbe. Odabrani autori bit će obaviješteni putem e-maila najkasnije do [Datum obavijesti]. Autori odabranih fotografija će dobiti priliku da svoj rad izlože široj publici i time pokažu svoju strast prema sportu i fotografiji.

Ova izložba sportske fotografije predstavlja priliku da se spoje dvije umjetnosti koje dijele zajedničku nit – trenutke koji su prolazni, ali zauvijek zabilježeni kroz objektive kamere. Ohrabrujemo sve entuzijaste sporta i fotografije da se pridruže ovoj inicijativi, pokažu svoj talent i doprinesu raznovrsnosti svijeta sporta kroz umjetničku perspektivu.

Ne propustite priliku da se pridružite ovoj inspirativnoj izložbi i budete dio priče koja slavi spoj sporta i umjetnosti!

Izložba je financirana iz Državnog proračuna putem Savjeta za nacionalne manjine.