21. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Nera Gojanović: Koncert Filmske Glazbe u Zadru

2 min read
Nera Gojanović izvodi filmsku glazbu

Ljubitelji filmske glazbe u Zadru imat će priliku uživati u posebnim glazbenim izvedbama u srijedu, 19. lipnja, kada će Turistička zajednica grada Zadra organizirati koncert s hitovima iz filmova, crtića i serija. Koncert će se održati u atriju Palače Cedulin s početkom u 21 sat, a ulaz je slobodan.

Filmska Glazba: Most Između Klasične i Popularne Glazbe

Filmska glazba zauzima posebno mjesto između klasične i popularne glazbe, privlačeći publiku svojom melodioznošću i tematskom prepoznatljivošću. Njena važnost leži u sposobnosti da izazove emocije i pojača doživljaj filma, čineći filmsku priču življom i dojmljivijom.

Nera Gojanović, poznata po svojim interpretacijama filmske glazbe, vodit će publiku kroz glazbene hitove koje su mnogi sigurno čuli i zavoljeli. Na programu su skladbe iz raznih filmova i mjuzikla, uključujući “Ljepotica i zvijer”, “La vie en rose” koju je proslavila Edith Piaf, “Besame mucho”, te ljubavne teme iz filma “Kum” autora Nine Rote. Također, publika će moći uživati u svevremenoj “Beautiful Maria of my Soul” iz filma “The Mambo Kings” i mnogim drugim vječnim melodijama.

Užitak za Sve Ljubitelje Glazbe

Koncert će biti održan u atriju Palače Cedulin, koji će svojim ambijentom dodatno doprinijeti magičnoj atmosferi večeri. Ovaj događaj predstavlja izvrsnu priliku za sve ljubitelje filmske glazbe da uživaju u omiljenim melodijama izvedenim uživo, u prekrasnom povijesnom prostoru.

Turistička zajednica grada Zadra kontinuirano organizira ovakve kulturne događaje s ciljem obogaćivanja kulturnog života grada i privlačenja turista. Ovaj koncert je savršena prilika za građane i posjetitelje da provedu večer uz vrhunsku glazbu i podsjećanje na omiljene filmske trenutke.

Besplatan Ulaz i Nezaboravno Iskustvo

Ulaz na koncert je slobodan, što ga čini dostupnim široj publici. Početak koncerta je u 21 sat, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu na vrijeme kako bi osigurali svoje mjesto i uživali u jedinstvenom glazbenom događaju.

Nera Gojanović svojim talentom i strašću za filmsku glazbu zasigurno će priuštiti nezaboravno iskustvo svim prisutnima, pretvarajući srijedinu večer u Zadar u pravu glazbenu čaroliju.

Filmska glazba ima moć povezati ljude i probuditi emocije, a ovaj koncert bit će prilika da se to doživi uživo, u predivnom okruženju atrija Palače Cedulin. Ne propustite priliku da budete dio ovog posebnog događaja i uživate u glazbi koja je obilježila mnoge filmske trenutke.