25. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Taekwondo Klub Zadar: Tri Srebra i Bronca na Grobnik Kupu 2024.

2 min read
Taekwondo klub Zadar, Grobnik Kup 2024, srebrne medalje, brončane medalje, mlađi kadeti, kadeti, Zadar, sportski uspjesi, borbe

Članovi Taekwondo kluba Zadar osvojili su tri srebrne i jednu brončanu medalju na 15. Grobnik Kupu, održanom 15. lipnja u Čavlima kraj Rijeke. U konkurenciji mlađih kadeta i kadeta, naši su mladi sportaši pokazali iznimnu borbenost i vještine.

Uspjeh Taekwondo Kluba Zadar na Grobnik Kupu

Na 15. Grobnik Kupu, održanom 15. lipnja u Čavlima kraj Rijeke, sudjelovalo je 188 natjecatelja iz 18 klubova. Organizator natjecanja bio je Taekwondo klub Grobnik. Članovi Taekwondo kluba Zadar natjecali su se u kategorijama mlađih kadeta (9 do 12 godina) i kadeta (12 do 14 godina), te su ostvarili zapažene rezultate.

U konkurenciji mlađih kadeta, Toni Čanković je u kategoriji do 33 kg osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju, pokazujući iznimne vještine i borbenost. Kod kadetkinja, Loreta Beram je bila uspješna u kategoriji do 44 kg, osvojivši također drugo mjesto i srebrnu medalju. Njena klupska kolegica, Korina Uskok, natjecala se u kategoriji do 51 kg i osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju.

U konkurenciji kadeta, Roko Štulina je u kategoriji do 45 kg osvojio treće mjesto i brončanu medalju, dodajući još jedno priznanje za svoj klub. Ovi rezultati svjedoče o kontinuiranom radu i predanosti trenera i sportaša Taekwondo kluba Zadar.

Perspektiva za Budućnost

Taekwondo klub Zadar nastavlja s pripremama za buduća natjecanja, s ciljem postizanja još boljih rezultata. Mladim sportašima predstoje novi izazovi, a uz podršku trenera i zajednice, zasigurno će nastaviti nizati uspjehe.

Grobnik Kup 2024. pokazao je kako se rad i trud isplate, a osvojene medalje su nagrada za sav uloženi napor. Taekwondo klub Zadar time potvrđuje svoj status jednog od vodećih sportskih klubova, te nastavlja inspirirati mlade sportaše svojim primjerom.

Za sve ljubitelje sporta i taekwondoa, ovo je još jedan podsjetnik na važnost sportskog duha, timskog rada i upornosti. Čestitamo svim osvajačima medalja i želimo im puno sreće i uspjeha u daljnjim natjecanjima.