18. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ljetno Kino Nastupa na Narodnom Trgu u Sklopu Karnevalskog Vrimena

1 min read

Ovog petka, 9. veljače, u sklopu manifestacije Karnevalsko vrime, na Narodnom trgu u Zadru će nastupiti popularni bend Ljetno kino. Sastavljen od Mladena Juričića – Maxa, Vlade Matulića i Filipa Petkovića – Bukija, bend donosi veseli mediteranski duh i zvuk koji je prepoznatljiv već petnaest godina. Ljetno kino je osnovano u Postirama na Braču i poznato je po svojoj energičnoj izvedbi pjesama iz različitih razdoblja i stilova.

Mladen Juričić, član benda i poznati glazbenik s iskustvom u grupama kao što su Film, Vještice, Azra, Le Cinema i So!Mazgoon, najavljuje nezaboravan nastup. Koncert će započeti u 20:30 sati, a prije toga, od 20 sati, posjetitelje će zagrijavati DJ Ante Dujić. Nakon koncerta Ljetnog kina, na pozornici će se pojaviti talentirani Hrvoje Čirjak s Konge showom.

Osim glazbenih užitaka, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u polufinalnom izboru za najbolje maske te razgledati izložbu karnevalskih fotografija na Narodnom trgu. Cijeli događaj dio je manifestacije Karnevalsko vrime koja nudi raznovrstan program za sve uzraste.