18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Kralo se i varalo

2 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

Osumnjičen za krađe

              Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

 
             Sumnjiči ga se da je u siječnju ove godine u Zadru,  u Velebitskoj ulici iz ulaza stambene zgrade otuđio bicikl 43-godišnjeg vlasnika kao i da je u Ulici Domovinskog rata iz podzemne garaže stambenog objekta otuđio nadzornu kameru.

           Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičen za prijevaru

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje  nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijevaru.

Sumnjiči ga se da je u studenom 2022. godine, temeljem dogovora o izvođenju građevinskih radova na nekretnini na području Šibenika, od 31-godišnje vlasnice primio novčani iznos od oko 2 tisuće eura, dok dogovorene radove nije izveo niti je oštećenoj vratio novac.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijevare, protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena kaznena prijava.

Teška krađa

Jučer, 31. siječnja u Zadru, u ulici Viktora Vide je nepoznati počinitelj  provalio u kuću u vlasništvu 66-godišnjaka, odakle je otuđio novac i zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

Jučer, 31.siječnja u Sukošanu, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 54-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Prekjučer, 30.siječnja u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil, kojeg je koristila maloljetna osoba.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

S ponedjeljka na utorak, 30./31.siječnja u Smilčiću, nepoznati počinitelj je sa gradilišta otuđio dijelove građevinske skele i drugu građevinsku opremu u vlasništvu trgovačkog društva.

Materijalna šteta iznosi oko tri tisuće eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.