25. svibnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ivan Zak predstavlja novi singl “Tajne naše” prožet zabranjenom ljubavlju

1 min read
Emotivna balada Ivan Zak - Tajne naše

Ivan Zak, popularni glazbenik s bogatom karijerom, upravo je izbacio svoj najnoviji singl pod nazivom “Tajne naše”. Ova balada, koja nosi emotivnu dubinu i priču o zabranjenoj ljubavi, donosi svježi uvid u Zakovu umjetničku raznolikost.

Glazbu za “Tajne naše” potpisuje Branimir Mihaljević, dok je Mario Mihaljević autor tekstualnog sadržaja. Uz Ivanov izražajni vokal, glazbenu pratnju čine Mario Klarić na bubnjevima, Krešimir Kaštelan na bas gitari, Filip Vincek na gitarama te Branimir Mihaljević na klavijaturama. Dodatnu dubinu pjesmi daju Matej Mihaljević na violinama i violi, te Daria Hodnik Marinković i Dragan Brnas Fudo kao prateći vokali.

Singl je snimljen i miksiran u Karpo Media studiju, a za mix i mastering zaslužni su Marko i Branimir Mihaljević. Glazbeni video pratiocu režirao je Dejan Milićević, dok su u glavnim ulogama Anja Radić i Mishel Erić. Za kameru je bio zadužen Nemanja Petrović, montažu i kolor korekciju potpisuje Darko Maksimović, a rasvjetu je osigurao tim @dt.light. Make-up je kreirala @chris.make.up, a styling je djelo Nenada Todorovića. Snimanje je obavljeno na lokaciji @villa_viko.

Ovaj singl ne samo da predstavlja Ivanovu umjetničku nadarenost, već je i sjajan primjer suradnje vrhunskih glazbenih talenata koji su spojili svoje snage kako bi stvorili glazbeno remek-djelo.