24. svibnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Doživite Zadarsku Kreativnost na Kreativnoj Tribini na Picnic Mingle & Fun Terasi

2 min read
kreativna_tribina_zadar

Ove subote, 13. travnja, Picnic Mingle & Fun bit će domaćin kreativnog događaja koji slavi inovativnost i kreativnost lokalne zajednice. U vrtu Picnic Mingle & Fun, od 11:00 do 15:00 sati, održat će se “Kreativna Tribina”, event koji okuplja neke od najkreativnijih zadarskih umjetnika i dizajnera te predstavlja njihove kreacije.

Događaj će okupiti impresivan popis sudionika, među kojima su Amas Bijoux, Piccola Creations, ANAS Wedding & Design, Facol, Superkul Studio, Zvonimira Karavida, Dalnature, Prvi Dan Proljeća i Moped Studio. Posjetitelji će imati priliku iz prve ruke doživjeti zadarsku kreativnu scenu kroz djela i priče svakog od sudionika.

Jedinstvenost ovog događaja leži u konceptu zajedničke prezentacije. Svi brendovi bit će smješteni duž 15-metarske tribine, predstavljajući svoje proizvode u skladu i sinergiji, umjesto da se odvajaju. Ova integracija brendova omogućit će posjetiteljima da vide kako se različiti proizvodi mogu kombinirati i upotpuniti, stvarajući jedinstvene i originalne kombinacije.

Kreativna Tribina nije samo izložba; to je event s ciljem promoviranja i povezivanja zadarskih kreativaca. Kroz ovu platformu želi se podići svijest o važnosti lokalne kreativnosti i njenom doprinosu zajednici. Događaj također pruža priliku posjetiteljima da upoznaju kreativce, razgovaraju s njima i saznaju više o procesu iza njihovih djela.

Posjetitelji će imati priliku vidjeti nakit Amas Bijoux savršeno izložen na staklenim periskama Zvonimire Karavide, ručno rađene cvjetove “Prvi dan proljeća” u keramičkim vazama Moped studija te otkriti idealnu kombinaciju marama Facol dizajna s popularnim torbama Piccola brenda. Osim toga, AMAS studio će predstaviti svoje personalizirane poklon pakete, dok će obitelj Šestan podijeliti svoju strast prema prirodnoj kozmetici kroz brend Dalnature, nudeći eterična ulja i hidrolate iz zadarskog zaleđa.

Posebno mjesto na ovom događaju zauzima Superkul Studio, čije će autentične ilustracije grada Zadra poslužiti kao živopisan podsjetnik na kulturnu i povijesnu baštinu grada. Njihove umjetničke kreacije ne samo da će dodatno obogatiti ponudu na tribini, već će i omogućiti posjetiteljima da svoje doživljaje Zadra ponesu kući na jedinstven i umjetnički način.

Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti, dizajna i kreativnosti da se pridruže ovom jedinstvenom događanju, gdje će moći uživati u radovima lokalnih umjetnika i kreativaca te podržati rast i razvoj zadarske kreativne scene. Vidimo se na Kreativnoj Tribini u Picnic Mingle & Fun!