23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Gala večer u Arsenalu označava početak osmog Tuna, Sushi & Wine Festivala u Zadru

1 min read
gala-vecer-arsenal-tuna-sushi-wine-festival

Na početku ovogodišnjeg Tuna, Sushi & Wine Festivala, koji će se održati od 5. do 10. travnja, gala večer u klubu Arsenal u petak, 5. travnja, najavljuje se kao jedan od ključnih gastronomskih događaja u Zadru ove godine.

Gala večera, koju organizira Turistička zajednica grada Zadra, predstavlja spoj zadarskih marikulturnih tvrtki i Ilirije d.d., jedne od vodećih turističkih tvrtki u Zadarskoj županiji. Očekuje se da će raznolike morske namirnice iz regionalnih tvrtki poput Pelagosa, Jadran tune, Kali tune, Cromarisa i Marikomerca, u kombinaciji s kulinarskim timovima Ilirijinih brojnih kuhinja i ugostiteljskih objekata, rezultirati jelima koja spajaju dalmatinsku tradiciju s japanskom gastronomskom baštinom.

Ovogodišnji festival također će obuhvatiti sudjelovanje najboljih vina vinara Zadarske županije, okupljenih u Udruzi vinara Vina Zadarske županije ZaDar i Maraski. Gala večer upotpunit će koncert popularne pjevačice Danijele Martinović.

Ulaznice za gala večeru i koncert mogu se nabaviti u klubu Arsenal, Turističkom informativnom centru Turističke zajednice grada Zadra u palači Cedulin, u hotelu Ilirija u Biogradu, te online putem servisa Entrio, Eventim i Turneo. Cijena servirane večere iznosi 80 eura, dok je cijena degustacije na parteru 40 eura.