17. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Jet Set Band nastupa na Uskrsni ponedjeljak na Narodnom trgu

1 min read
uskrsni-ponedjeljak

Foto: Bojan Bogdanić

Uzbuđenje Uskrsnog ponedjeljka na Narodnom trgu oživjet će uz veselu glazbu i virtuoznu svirku trojice zadarskih glazbenika koji su postali poznati po svojoj izvanrednoj glazbenoj sinergiji – grupi Jet Set Band. Besplatni koncert započet će u 10 sati.

Iako na prvi pogled možda ne izgledaju kao klasični bend, Ernest Masnov, Renato “Renči” Babić i Luka Mavra su upravo to – izvrsni glazbenici koji svojim talentom oblikuju zvuk i emocije na pozornici. Svaki od njih ističe se svojim glasom, instrumentima i aranžmanima, ali na pozornici Renči oduševljava svojim gitarskim dionicama, dok Luka svojim klavijaturama dodaje slojeve boja i dubine u bogatom zvuku. Ernest pak svojim saksofonom, flautom i kongama stvara dinamiku i ritam koji potiču publiku na ples i emotivno putovanje.

Osim glazbenog nastupa, Turistička zajednica grada Zadra je na Veliku subotu i Uskrsni ponedjeljak od 10 do 13 sati organizirala promenadno dijeljenje pisanica i promidžbenih materijala na Poluotoku za sve Zadrane i turiste koji se ovih dana nalaze u našem gradu.