18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Futsal Super Chicks poražene u drugoj polufinalnoj utakmici, fokus na utakmici za treće mjesto

1 min read

Druga polufinalna utakmica donijela je i drugi polufinalni poraz igračicama Futsal Super Chicksa te je nakon poraza na domaćem terenu i u gostima akumuliranim rezultatom 4:8 borba za veliko finale završena.

Iako je utakmica od početka bila izjednačena, oslabljeni neigranjem nekolicine (čak šest) bitnih igračica iz razno raznih razloga ostavila je na kraju traga te su domaće cure zasluženo slavile i plasirale se u finale. Žal za neiskorištenim prigodama u obje utakmice polufinala ostaje, ali sada treba dignuti glave i spremiti se za vikend koji nam donosi završni turnir lige u Zagrebu na kojem ćemo se za treće mjesto boriti protiv ŽNK Dinama koji je nakon dva izjednačena ogleda s Alumnusom ispao nakon lutrije šesteraca.

Pokazali smo da možemo igrati s najboljim ekipama u ligi, čestitke MC Plusu na ulasku u finale, a mojim curama na dvije dobre utakmice. Sad nam slijedi priprema za sljedeći vikend kad nas očekuje završni turnir u Zagrebu i utakmica za treće mjesto. – Luka Marinović, trener Futsal Super Chicks.

Foto: Futsal Super Chicks