10. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Domaći pjevač otkrio da se zaručio! Evo tko je sretnica kojoj je posvetio novu pjesmu

2 min read

Domaći pjevač Valerio Ricchiuto već mjesecima ne miruje. Nakon brojnih samostalnih singlova te dueta s Mirkom Cetinskim i Alenom Vitasovićem, ovaj istarski slavuj odlučio se mjesec ljubavi iskoristiti za izbacivanje nove ljubavne pjesme, ali i otkriti javnosti detalje iz svojeg privatnog života.

Naime, Valerio je ovih dana snimio spot za pjesmu „Ljubavi moja“ pa je tako mjesec ljubavi postao bogatiji za još malo romantične glazbe.

Ipak, dobru pjesmu prati i dobra priča. Da je mjesec ljubavi Valeriju donio itekako lijepe trenutke govore i njegove zaruke s Makedonkom Andrijanom. Ovaj je pjevač svoju voljenu zaprosio na aerodromu u Skopju dok su čekali let za Pariz. Iznenadio ju je tako što joj je zapjevao Oliverovu pjesmu „Jedina“, a lijepa Makedonka rekla je „DA“. Inače, par se upoznao preko društvenih mreža, a ljubav se toliko brzo rasplamsala da je Andrijana iz Sjeverne Makedonije sve više u Istri, a Valerio sve više u Skopju. Mladi par tako će uskoro uploviti u bračnu luku, ili kako se zna reći – stati će na ludi kamen.

„Andrijana je moj svemir i to sam joj htio reći ovom pjesmom. Ujedno ovo će biti pjesma za naš prvi ples na našem vjenčanju, a volio bih da ju i drugi parovi odaberu za svoja vjenčanja. Sretan sam što sam našu ljubav pretočio u pjesmu“, kazao je Valerio.

Nova pjesma „Ljubavi moja“ pravi je mamac za sve zaljubljene. Sjajan tekst napisali su Ante Majić i Hrvoje Zovko, dok je za glazbu bio zadužen Rapotec Duško Ute. Spot je sniman u Puli i okolici, a morsko okruženje dalo je dodatni šarm spotu u režiji Medvid produkcije.

FOTO: Rino Gropuzzo, Medvid produkcija, privatni album