20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Biciklijada ‘Od Branimira do Branimira’: Posljednji poziv za prijave!

2 min read
slika_biciklijada_od_branimira_do_branimira

Još samo dva dana preostalo je za prijave na nezaboravnu biciklijadu “Od Branimira do Branimira”, koja će se održati u nedjelju, 7. travnja 2024., na Svjetski dan zdravlja, otvarajući tako Županijske dane. Manifestaciju zajednički organiziraju Zadarska županija i Grad Nin, uz suorganizaciju Policijske uprave Zadarske, Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Biciklističkog kluba Zadar i Turističke zajednice Grada Nina.

Biciklijada je inicijativa koju je 2008. pokrenuo Tim za zdravlje Zadarske županije s ciljem promicanja zdravog načina života i boravka na otvorenom. Ove godine, kao i prethodnih, glavni sponzori su EVN Croatia plin i Calimero sport. Sudionici će na startu dobiti majicu biciklijade, a prijavom se automatski sudjeluje u nagradnoj igri s mogućnošću osvajanja vrijednih nagrada, uključujući i bicikl koji osigurava dugogodišnji sponzor Calimero sport.

U Ninu, nakon vožnje, bicikliste očekuje topli obrok pripremljen od strane kulinarskog tima predvođenog poznatim kuharom Renatom Kraljevim. Također, Hrvatski autoklub (HAK) će pružiti podršku postavljanjem info pulta s promo materijalima te organiziranjem malog biciklističkog poligona, na kojem će sudionici moći provjeriti svoje vještine upravljanja biciklom.

Prijave su otvorene do 5. travnja 2024. do 14 sati, a zainteresirani se mogu prijaviti online na web stranicama Zadarske županije, Calimero sporta, Biciklističkog kluba Zadar i Zavoda za javno zdravstvo. Tijekom događaja, osiguran je nadzor i tehnička pomoć djelatnika Calimero Sporta i HAK-a.

Ne propustite priliku biti dio ove zdrave i zabavne manifestacije koja promiče aktivan način života i ljepote prirode Zadarske županije!

Svi zainteresirani  mogu  se prijaviti online na web stranicama Zadarske županije (www.zadarska-zupanija.hr) Calimero sporta (www.calimero-sport.hr), Biciklističkog kluba Zadar (www.bk.zadar.hr) i Zavoda za javno zdravstvo (www.zjz.hr).