20. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Yakka slavi 15 godina karijere novim singlom “After” – Oda after partyjima

2 min read
Yakka_After_Promo

Hrvatski DJ i producent, Yakka (Domagoj Jakić), obilježava 15 godina uspješne karijere novim singlom pod nazivom “After”, kojim slavi neizostavne after partyje.

Hrvatski DJ i producent Yakka (Domagoj Jakić) obilježava 15 godina uspješne karijere novim singlom pod nazivom “After”, kojim slavi neizostavne after partyje. Inspiriran glasovnom porukom svog prijatelja Marka Žaraka, redovitog posjetitelja zagrebačkih klubova i after partyja, Yakka je stvorio singl koji odašilje atmosferu klupskih noći i posebnu energiju koju pružaju after partyji. Ovaj singl, spoj melankoličnih tonova i dubokih house ritmova, predstavlja pravo glazbeno putovanje koje je Yakka kreirao kao svoj osobni pečat u glazbenom svijetu.

Nakon što je dobio podršku od kolega s elektroničke scene, Yakka je odlučio objaviti ne samo radijsku verziju singla, već i Extended Mix i Instrumental Mix, prilagođene DJ-ima i ljubiteljima plesne glazbe.

“Obožavam kad se glazba dogodi spontano i to je po meni sama bit umjetnosti. Uoči velikog slavlja BSH X vikenda Sicillio mi je pustio Žaretovu glasovnu poruku u kojoj detaljno opisuje svoj plan i program posjete klubovima i eventima u danima koji slijede. Odmah na prvu ga molim da mi proslijedi glasovnu jer ju želim semplirati! Već prvu demo verziju šaljem svom junaku priče koji daje blagoslov da završim singl i da ga lansiramo u svijet. Simple as that!” – ističe Yakka.

Singl “After” dostupan je na svim streaming platformama, a ljubitelji Yakkeove glazbe mogu ga preuzeti i putem Bandcampa i Beatporta. Zahvaljujući ovom singlu, Yakka poziva sve ljubitelje after partyja da uživaju u jedinstvenoj atmosferi i energiji koju pruža njegova glazba.