14. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Vanna se vraća na Tvrđavu sv. Mihovila nakon četiri godine

2 min read
Vanna na pozornici tijekom koncerta na Tvrđavi sv. Mihovil

Nakon što je okrunila svoju karijeru prepunom Arenom Zagreb, Vanna se ovoga ljeta vraća na Tvrđavu sv. Mihovila u Šibeniku, gdje će 27. lipnja održati spektakularan koncert. Ovaj povratak dolazi nakon četiri godine, u sklopu njene turneje posebnih koncertnih lokacija.

Uvod

Vanna se nakon četiri godine vraća na Tvrđavu sv. Mihovila u Šibeniku, gdje će 27. lipnja održati koncert u sklopu svoje turneje posebnih koncertnih lokacija. Ova vijest dolazi nakon što je Vanna oduševila publiku prepunom Arenom Zagreb.

Povratak na Tvrđavu sv. Mihovila

Šibenska tvrđava poznata je po svojim posebnim i zanimljivim koncertima, a Vanna će se pridružiti tom trendu nudeći nešto novo svojoj publici. Njen repertoar, ispunjen svevremenskim hitovima iz različitih žanrova, uvijek je punokrvna svirka koja privlači publiku svih generacija. Ovaj koncert, koji će ugostiti puni kapacitet publike, obećava donijeti novu dimenziju Vannine sjajne karijere, a gosti će imati priliku uživati i u iznenađenju koje će Vanna prirediti.

Najava koncerta

Vanna je putem videa najavila koncert na Tvrđavi sv. Mihovila, pozivajući sve obožavatelje da se pridruže: “Svi vi koji ste bili, znate kako je bilo. Meni nezaboravno, pa hajmo to ponovit. Pozivam vas 27.6., dođite, bit će super!” Ova najava dolazi nakon velikog uspjeha u Areni Zagreb, a Vanna je motivirana ponuditi publici intimniji doživljaj i bliskost koju pružaju posebne koncertne lokacije.

Očekivanja i noviteti

Osim hitova koji su obilježili njenu karijeru, Vanna će na koncertu u Šibeniku predstaviti i novi singl za koji je upravo snimila spot. Ova nova glazba, zajedno s poznatim hitovima, obećava bogat i raznolik glazbeni doživljaj u prekrasnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila.

Ulaznice

Ulaznice za koncert su već u prodaji i mogu se nabaviti u sustavu Eventima po cijeni od 20 eura. S obzirom na očekivani interes, preporučuje se kupovina ulaznica što prije kako bi se osigurala prisutnost na ovom posebnom glazbenom događaju.

Zaključak

Vannin povratak na Tvrđavu sv. Mihovila nakon četiri godine obećava spektakularan koncert koji će objediniti njene najveće hitove i nove pjesme. Publika će imati priliku uživati u nezaboravnom glazbenom iskustvu u jednom od najljepših ambijenata u Šibeniku.