15. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Mladen Burnać i Amir Kazić Leo snimili duet “Beskrajno zaljubljen”

2 min read
Mladen Burnać i Amir Kazić Leo tijekom snimanja video spota za pjesmu "Beskrajno zaljubljen"

Zagrebački kantautor Mladen Burnać i poznati regionalni pjevač Amir Kazić Leo udružili su snage u novom duetu “Beskrajno zaljubljen”. Ova pjesma, za koju je snimljen i video spot, već se smatra jednim od najljepših dueta ove godine, donoseći iskrene emocije zaljubljenosti.

Uvod

Zagrebački kantautor Mladen Burnać i jedan od najboljih pjevača u regiji, Amir Kazić Leo, predstavili su emotivni duet “Beskrajno zaljubljen”. Pjesma, koja je već privukla pažnju ljubitelja glazbe, tematizira univerzalne osjećaje zaljubljenosti.

Glazbeni put i suradnja

Mladen Burnać i Amir Kazić Leo veterani su domaće glazbene scene, s karijerama koje su započele 90-ih godina. Mladen Burnać, poznat po svom kantautorskom radu, snimio je deset studijskih albuma i surađivao s velikim imenima poput Arsena Dedića i Kemala Montena. Amir Kazić Leo, pjevač koji je osvajao brojne nagrade na regionalnim festivalima, ima iza sebe sedam studijskih albuma i posebno priznanje za najnagrađivanijeg pjevača u zadnjih 20 godina.

Pjesma “Beskrajno zaljubljen”

Glazbu za “Beskrajno zaljubljen” napisao je Mladen Burnać, dok je tekst potpisao Fayo, a aranžman Dragianni. Video spot je snimila ekipa Studija Valentin u Zagrebu, a snimanje je obavljeno na Ogulinskom jezeru Sabljaci i u ateljeu akademskog slikara Hrvoja Puškarića. Spot vizualno prati emotivnu priču pjesme, donoseći prizore koji dodatno pojačavaju osjećaj zaljubljenosti.

Značaj i reakcije

Pjesma “Beskrajno zaljubljen” donosi emotivnu i iskrenu interpretaciju osjećaja zaljubljenosti. Njihova suradnja već je privukla pozitivne kritike, a pjesma se smatra jednim od najljepših dueta ove godine. Leo i Mladen su svojim iskustvom i talentom stvorili glazbeno djelo koje će sigurno ostaviti trag na domaćoj glazbenoj sceni.

Zaključak

Duet “Beskrajno zaljubljen” Mladena Burnaća i Amira Kazića Lea donosi svježu, emotivnu pjesmu koja govori o univerzalnim osjećajima zaljubljenosti. S obzirom na njihovu dugogodišnju prisutnost na glazbenoj sceni, ovaj duet predstavlja važan trenutak u njihovim karijerama i sigurno će osvojiti srca publike.