13. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ukraden alat, bicikl i novac

2 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

           Osumnjičen za provalu u kuću

           Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatski državljaninom, kojeg se sumnjiči za tešku krađu.

           Sumnjiči ga se da je 07./08.siječnja 2023.godine u Zadru, u Petrčanskoj ulici provalio u kuću 33-godišnje vlasnice, odakle je otuđio alat (dva pneumatska udarna čekića s nastavcima) u vlasništvu 75-godišnjaka.

         Sveukupna pričinjena materijalna šteta pričinjena vlasnici kuće te vlasniku alata iznosi preko tisuću eura.

         Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

 Teška krađa

S ponedjeljka na utorak, 06./07. veljače u Zadru, na predjelu Višnjika, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije salona u vlasništvu 23-godišnjakinje,  odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

S ponedjeljka na utorak, 06./07. veljače u Zadru, u ulici Ive Senjanina, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 52-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer, 07. veljače u Zadru, u Šibenskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz trgovine trgovačkog društva otuđio razne cigarete.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.