18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ugljan, Mali Pariz i CB Ivanac prošli dalje

1 min read

MNK Ugljan – MNK Ražanac 3:1

Između dva teniska seta, Domagoj Kombura je poveo svoje momke na turniru Eduard Edi Perinčić i prošao dalje. Pogocima Marka Kolege, Josipa Zelenčića i Jakova Ortulana našao se u idućoj fazi. Edi Zelić je za Ražanac postigao počasni pogodak.

Mali Pariz – HSP AS 5:2

Na poluvremenu je izgledalo da Mali Pariz ide kući, no iskusni strateg Zoran Žmire podigao je svoje momke koji su drugo poluvrijeme letjeli po terenu. Dva puta su se u rubriku strijelce upisali Ivan Žmire i Roko Delija, a jedan pogodak pridodao je Mate Lukić. Za HSP AS pogotke su postigli Juraj Bilaver i Antonio Šarić. Valja napomenuti da je ovu utakmicu skautirao i Mate Bugarija, a ostaje vidjeti u kojem svojstvu.

MNK Termin – CB Ivanac 1:4

Utakmica koja se čekala je napokon došla na red. Marlon Duspara posljednjih dana nije najbolje spavao stvarajući taktiku kako zaustaviti Josipa Jurlinu. Takvim stanjem stvari najviše je profitirao Marko Šarić, popularni Šeki, koji je imao više prostora te je mogao prezentirati svu raskoš talenta. Pogotke za CB Ivanac postigli su Ivan Tokić, Nino Jurjević Adžić, Josip Jurlina i već opjevani Marko Šarić. Goran Jurjević postigao je pogodak za MNK Termin.