17. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Tri hitmejkera zaslužna za novi hit Ljubavnika “Kupit ću ti cvijeće”

2 min read

„Nikad nećeš biti sama, pjevat ću o nama“, kaže novi ljetni hit „Kupit ću ti cvijeće“ iznimno popularnog zabavnog benda Ljubavnici. Svaka njihova pjesma pršti emocijama i prelijepim ljubavnim porukama, što i ne čudi jer iza svega stoji autorski i ljubavni par Antonija Šola i Mario Regelja, frontmen Ljubavnika. Iza sebe imaju veliki broj radijskih hitova, a i nova pjesma i suradnja imaju još veći potencijal. Ovoga puta udružili su snage s ponajboljim regionalnim producentom, Bojanom Dragojevićem (Severina, Saša Kovačević, Neda Ukraden, Jelena Rozga, Maja Šuput…) iz Empire Studija Beograd, a rezultat je novi ljetni hit koji sigurno neće silaziti s playlista radijskih postaja. I publici će biti teško pjesmu izbaciti iz glave jer je stvorena ne samo za plesni podij, nego i za svadbe upravo zbog svoje poruke i prekrasnog teksta – „Kupit ću ti cvijeće i prsten od zlata, samo stavi ruke svoje oko moga vrata.“

Frontmen Ljubavnika, Mario Regelja, rekao je kako je pjesmom htio reći da među mlađim generacijama još uvijek ima kavalira koji svojim djevojkama i ženama svakodnevnim gestama iskazuju svoju privrženost: „Ima nas koji pazimo na svoje ljepše polovice svakoga dana, a ne samo na prigodne datume i obljetnice“.

Foto: Grgas Studio

Bend koji ovog ljeta skoro pa i da nema slobodnog vikenda zbog brojnih ugovorenih svirki, ponovno ima recept protiv usamljenosti. Pjesma „Kupit ću ti cvijeće“ otvoreno poziva na ljubav, razbija svaku usamljenost i stvara atmosferu koja nam je prijeko potrebna ovog vrućeg ljeta. Ljubavnici imaju milijunske preglede na YouTubeu, što zbog hitoidnih pjesama, što zbog zanimljivih i atraktivnih videospotova. Nisu ništa prepustili slučaju ni ovoga puta angažiravši redatelja Luku Grgasa koji ih je odveo u Hrvatsko Zagorje na prekrasnu lokaciju vile Pačetina koja je savršeno poslužila za snimanje jednog ljetnog videospota.

Foto: Grgas Studio

Uz pjesmu „Kupit ću ti cvijeće“ publika će sigurno zaplesati, a tko zna, možda upravo ova pjesma posluži za savršenu kulisu neke buduće ljubavi, prošnje ili prvog plesa mladenaca.

Naslovna fotografija: Grgas Studio