17. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Toni Matešić preuzima omladinski pogon ŽKK Zadar Plus

1 min read

Uzbudljive vijesti stižu iz Ženskog košarkaškog kluba Zadar Plus, jer se u njihovom omladinskom pogonu pojavio novi trener – Toni Matešić. Ovaj mladi stručnjak preuzima konce i postaje ključni član trenerskog tima ove sezone – javljaju iz kluba.

Njegovo imenovanje za trenera omladinskog pogona predstavlja pravo pojačanje za klub. Vjerujemo da će Toni prenijeti svoje znanje i iskustvo djevojkama tijekom ovog ljeta i nadolazeće sezone. Sa strašću i predanošću, Toni će se angažirano posvetiti razvoju mladih igračica – istaknuli su.

Iako je mlad, Toni Matešić već ima impresivan trenerski put. U svojoj karijeri je vodio KK Puntamiku, ŽKK Zadar i juniore KK Zadra. Nakon kratke pauze od trenerskog posla, sada se vraća na parket sa željom da doprinese razvoju mladih košarkašica.

Prvi trening s novim trenerom održan je sinoć, a Toni je izrazio samo riječi hvale za djevojčice. Primijetio je harmoniju i zajedništvo među njima i istaknuo kako će tijekom cijele sezone težiti održavanju takve atmosfere. Njegova podrška i motivacija bit će ključni za uspjeh ekipe.

Ova nova suradnja između ŽKK Zadar Plus i trenera Tonija Matešića donosi svježu energiju i uzbuđenje u klub. Očekujemo dobre rezultate i dugotrajnu suradnju. Čestitamo klubu na odabiru trenera i želimo im uspjeh u nadolazećoj sezoni!

Foto: ŽKK Zadar Plus