23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Prijavite se na edukaciju za digitalni marketing!

1 min read

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija 24. i 25. studenog 2023. godine u Centru za kreativne industrije organizira edukativni događaj za poduzetnike na temu digitalnog marketinga. Cilj edukacijskog programa je osposobiti poduzetnike za samostalnu digitalizaciju vlastitog poslovanja i oglašavanje. Ovaj edukacijski program donosi kombinaciju znanja i vještina koje se nakon završenog programa lako mogu primijeniti u poslovanju.

Radi se o dvodnevnom edukativnom događaju koji uključuje edukacijski i radionički dio. Prvi dan – marketing edukacija donosi teorijsku podlogu za što bolje pristupanje marketinškim aktivnostima, odnosno promjenu načina razmišljanja da je marketing vrlo važna investicija u razvoju poslovanja. Drugi dan – marketing radionica donosi onaj praktični dio koji ostaje ne samo kao znanje, već kao iskustvo kod polaznika. Edukacijski tim čine Željko Riha, komunikacijski savjetnik i mentor za marketing i komunikacije s dva desetljeća dugim iskustvom u marketingu i komunikacijama za strane i domaće tvrtke te Maruša Stamać, komunikacijska savjetnica i trenerica javnog i medijskog nastupa s dugogodišnjim iskustvom u televizijskom, tiskanom i digitalnom novinarstvu.

Prijave za edukaciju zaprimaju se najkasnije do srijede, 22.11.2023. godine do 16:00 sati na e-mail: info@inovacija-zadar.hr , a broj polaznika je ograničen. Edukacija će se održati su petak, 24.11.2023. te subotu, 25.11.2023. u Centru za kreativne industrije (Put Murvice 3a, IT dvorana) sukladno rasporedu u nastavku:

DanTerminTema
  Petak, 24.11.2023.    12:00 – 18:00Uvod u marketing Marketing danas Marketing persone Uvod u digitalni marketing Uvod u društvene mreže Uvod u oglašavanje
  Subota, 25.11.2023.    9:00 -15:00Web stranice SEO tehnike i content marketing AI u marketingu Google Ads oglašavanje Digitalno oglašavanje Pitanja i odgovori