20. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Poznati američki avanturist Hazen Audel posjetio Zadar

1 min read

Danas je Zadar posjetio svjetski poznati putnik, američki avanturist, bloger te prezenter na National Geographic kanalu – Hazen Audel.

Audel je stekao popularnost zahvaljujući svojim nastupima u televizijskim emisijama posvećenim avanturističkim putovanjima i preživljavanju u divljini. Već više od 30 godina istražuje najzabačenije dijelove svijeta i otkriva ih brojnim gledateljima putem svoje globalno popularne emisije „Primal Survivor“, koja se u svojoj sedmoj sezoni emitira u inozemstvu na 47 jezika i jedna je od najbolje ocijenjenih emisija National Geographic kanala.

U Hrvatsku je stigao kako bi sudjelovao na Croatian Travel Festivalu koji se za vikend održavao u Šibeniku, gdje je podijelio svoja iskustva, znanja i vještine.

Hazen Audel se danas imao priliku upoznati i s ljepotama zadarske gradske jezgre, a ugostila ga je Turistička zajednica grada Zadra.

– Zadar je apsolutno iznenađenje i otkriće od grada. Oduševljen sam, proveo sam tu nekoliko sati i vidio toliko toga, a jasno mi je da Zadar nudi još i više, izjavio je.