23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Poziv na volontiranje u Narodnom muzeju Zadar – Sudjelujte u očuvanju kulturne baštine!

1 min read

Narodni muzej Zadar srdačno poziva sve zainteresirane, bez obzira na dobnu skupinu, na volonterski rad u Kneževoj i Providurovoj palači. Ove dvije povijesne zgrade imaju iznimno važan kulturno-baštinski značaj na lokalnoj, regionalnoj, pa čak i nacionalnoj razini. Kao muzejsko-kulturni centar grada Zadra, domaćini su brojnim događanjima koja privlače organizacije, udruge i pojedince iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Pozivamo sve zainteresirane koji žele doprinijeti očuvanju kulturne baštine Zadra te sudjelovati u kulturnim aktivnostima da se pridruže volonterskom timu, počevši od Noći muzeja 26. siječnja 2024. godine te nadalje po dogovoru. Dobrodošli su srednjoškolci, studenti (posebno oni čije se obrazovanje veže uz umjetnost, kulturu, ili turizam), osobe u radnoj dobi te umirovljenici.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 24. siječnja putem e-maila muzej.nmz@gmail.com. U prijavi je poželjno priložiti životopis i motivacijsko pismo. Volonteri će imati priliku sudjelovati u organizaciji Noći muzeja i drugim događanjima, pridonoseći tako očuvanju bogate kulturne baštine Zadra.

Image by u_rop26dgr from Pixabay