23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Policija Zadra Rješava Krađu i Održava Red: Dvojica Osumnjičenih za Krađu Pragova

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

U protekla 24 sata, Policijska uprava zadarska evidentirala je 1 slučaj narušavanja javnog reda i mira te 4 prometne nesreće bez ozlijeđenih osoba. Osim toga, policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina (18 i 19 godina) zbog sumnje u krađu kammenih pragova vrijednih oko 2 tisuće eura.

Početkom prosinca, osumnjičeni su skinuli i otuđili pragove sa kuće 79-godišnjeg vlasnika u Bukoviću. Očevid na mjestu događaja proveo je policijski službenik, a pronađeni kammeni pragovi vraćeni su vlasniku tijekom kriminalističkog istraživanja. Obojici osumnjičenika podnesena je kaznena prijava zbog sumnje u kazneno djelo krađa.

U drugom slučaju, policijski službenici Policijske postaje Zadar su, uz optužni prijedlog, prepratili 28-godišnjeg stranog državljanina sa zadarskog područja zbog narušavanja javnog reda i mira prosjačenjem novca od građana. Izrečena mu je zaštitna mjera udaljenja s zadarskog područja u trajanju od šest mjeseci.