20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Policija izvijestila o kriminalističkim događajima u Zadru

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana je razbojnička krađa te četiri prometne nesreće, priopćila je policija.

Dovršena kriminalistička istraživanja: Osumnjičen za prijevaru

Policijski službenici Službe kriminalističke policije proveli su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u kazneno djelo prijevare. Prema sumnjama, tijekom 2021. godine primio je novčani predujam za građevinske radove koje nije izveo, uzrokujući materijalnu štetu od nekoliko tisuća eura vlasniku kuće na području Zadra.

Dvojac osumnjičen za krađe

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalistička istraživanja u vezi s imovinskim kaznenim djelima. Sumnjiče se 28-godišnjaka za krađu moto-kultivatora u Radovinu te 56-godišnjaka za krađu parfema i kozmetičkih preparata u Zadru. Protiv obojice podnesene su kaznene prijave zbog krađe.

Razbojnička krađa

Policija intenzivno traga za muškom osobom koja je jučer oko 09:30 sati u Zadru pokušala otuđiti novac iz trgovine te pri tome izvršila razbojničku krađu. Nakon neuspjelog pokušaja otuđenja novca, osumnjičenik je ukrao cigarete, odgurnuo trgovkinju te pobjegao s mjesta događaja. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.