23. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Petrčko lito: Nastup zadarskog benda Kanella donosi energičnu svirku uživo

1 min read

Petrčko lito nastavlja se u ovu subotu, 22. srpnja, svirkom uživo. Na Novoj rivi Petrčance i njihove goste zabavljat će poznati zadarski bend Kanella.

Bend koji je zadarska publika zadnji put mogla slušati na zatvaranju prošlogodišnjeg Adventa, ima šest članova i ovog ljeto nastupa diljem županije, ali i šire.

  • Posjetiteljima u Petrčanima pripremili smo energičan i zabavan nastup. Na repertoaru su samo hitovi, pop, rock, što domaći, što strani, koji će zasigurno rasplesati sve prisutne, poručuje bubnjar grupe Zvonimir Đimoti.

U dvosatnom repertoaru i ovaj put bit će pjesama planetarno popularnih glazbenika i grupa poput Michaela Jacksona, Donne Summer, Bruna Marsa, Queena, Deep Purplea… ali i domaćih estradnih zvijezda Doris Dragović, Petra Graše, Dalmatina. Grupa je poznata po svojoj raznolikosti, a svi koji u subotu dođu u Petrčane vidjet će po čemu su posebni.

Inače, Kanella marljivo radi i na autorskim pjesmama te je u pripremi i prvi video spot, a sve bi trebalo biti dovršeno već u rujnu.

Početak koncerta kojeg organizira Turistička zajednica grada Zadra je u 21 sat na petrčkoj Novoj rivi.