20. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Otkrijte Glazbenu Senzaciju: Recenzija Albuma ‘Ždrelac je Miami’ od Jbn Igrach

2 min read

“Ždrelac je Miami” Jbn Igrach predstavlja zanimljiv glazbeni izričaj koji se proteže kroz šesnaest odvažnih glazbenih numera. Ovaj album nosi pečat autentičnosti i života s ruba, istovremeno hrabro propitujući granice rapa.

Svaka pjesma na albumu donosi svoju priču, svoj svijet, svoju energiju. Naslovna pjesma “Ždrelac je Miami” odmah nas uvodi u svijet uličnih junaka, slika života u okolini koja prkosi stereotipima. Kroz stihove pjesme “Leon Stanić” doživljavamo duboki portret lika koji se kretao između dva svijeta, a s “Reperskom Poslom” upoznajemo tamniju stranu glazbenog biznisa. “Mislim Ozbiljno” reflektira složenu životnu priču i unutarnju borbu. Svaka pjesma nosi svoju paletu emocija i slika koje ostavljaju dubok dojam na slušatelja.

Glazba je tek polovica priče – iako ritmički zarazna i melodiozna, riječi su te koje oblikuju srž ovog albuma. Stihovi prolaze kroz različite teme, od svakodnevnih borbi i izazova do introspekcije i filozofiranja. Svaka pjesma je poput slike, sa svakim detaljem pažljivo postavljenim kako bi stvorio cjelovitu sliku iskustva.

Produkcija albuma “Ždrelac je Miami” također zaslužuje pohvale. Album je nastao uz suradnju s impresivnim timom producenata, uključujući Jbn Igracha, Qbee-a, Crystal-a, P.b.-a, Samka, Marka Ruter-a, Terriera, Jampa, Konflikta, Fauna, Peću, Produze-a, i Chalee-a. Mix i mastering su također djelo Jbn Igracha. Sve fotografije za omot i booklet, kao i sam dizajn omota, kreirali su Jbn Igrach i njegov tim. Ovaj izuzetni album snimljen je u Kampovčaku i Hadovom Laboratoriju tijekom 2020. i 2021. godine.

Album “Ždrelac je Miami” nije samo glazba – to je iskustvo. Pozivamo vas da istražite ovo duboko uronjeno putovanje kroz uličnu kulturu, ljudsku psihe i duhovnu refleksiju. Sa svojim hrabrim tekstovima, zaraznim ritmovima i beskompromisnom autentičnošću, ovo je album koji će ostaviti trajan utisak u svijetu rapa.