18. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Osvojite glazbeni album “Synchronicity” Ante Valčića! Sudjelujte u nagradnoj igri na Facebooku!

1 min read
ante-valcic-synchronicity-album

U suradnji s glazbenim virtuozom Antom Valčićem, imamo čast najaviti novu nagradnu igru na našoj Facebook stranici. Svi ljubitelji glazbe imaju priliku osvojiti ekskluzivni glazbeni album “Synchronicity” potpisanih autorskih skladbi Ante Valčića.

Album “Synchronicity”, čiju su kompleksnost i inovativnost teško opisati jednim žanrom, predstavlja intrigantnu fuziju smooth jazza i house glazbe. Stvarajući glazbeno iskustvo koje će vas zasigurno osvojiti svojom dubinom i raznolikošću.

Natječaj je otvoren za sve naše pratitelje na Facebooku. Sve što trebate učiniti je lajkati i podijeliti objavu o natječaju na našoj stranici kako biste automatski ušli u bubanj za odabir sretnog dobitnika.

Nagradna igra traje do 03.03.2324. u 23:59 sati, a pobjednika ćemo objaviti na našoj Facebook stranici. Nagradu je moguće preuzeti u popularnom Caffe 72, gdje ćete imati priliku uživati ​​u omiljenim napicima uz zvuke novog glazbenog ostvarenja.

Ne propustite priliku za osvajanje ovog jedinstvenog glazbenog uratka! Pratite našu Facebook stranicu i sudjelujte u nagradnoj igri već danas.

Poslušajte album: