14. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Orobljeni trafika i dućani, a krala se voda i lijekovi

2 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

  • Osumnjičena za krađu iz trgovine

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je krajem prosinca prošle  godine u Zadru, u dva navrata u trgovačkom centru u ulici Akcije Maslenica  iz trgovine otuđila dvije markirane torbe, vrijednosti oko 150 eura.

Protiv osumnjičene se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

  • Neovlašteno se spojio na vodovodnu mrežu

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo krađe.

Sumnjiči ga se da je proteklih godina, nakon što mu je isporuka vode bila obustavljena, svoj objekt na biogradskom području neovlašteno spojio na vodovodnu mrežu te nastavio koristiti vodu do mjeseca kolovoza 2022.godine, a čime je ovlaštenog distributera oštetio za iznos od oko 1 900 eura.             
Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

  •             Drska krađa

         Sinoć oko 19 sati u Zadru, u ulici Ante Starčevića nepoznata maskirana osoba je ušla u kiosk te s prodajnog pulta otuđila artikle nakon čega se udaljila iz trgovine.

     Materijalna šteta pričinjena trgovačkom društvu iznosi oko 270 eura, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela teška krađa.

  •           Teška krađa

          Sa srijede na četvrtak, 11./12. siječnja u Rašteviću, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete i alkoholno piće.

         Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelje je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

          Sa srijede na četvrtak, 11./12. siječnja u Zadru, nepoznati počinitelj je u Molatskoj ulici provalio u prostorije zdravstvenih ustanova odakle je otuđio lijekove i recepte.

         Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelje je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.