22. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Nestale felge s auta

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

    Dovršena kriminalistička istraživanja

  • Osumnjičen za prijetnju i  tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju

           Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi 20 godina, kojeg se sumnjiči

da je 26. siječnja ove godine u popodnevnim satima u Ražancu, u kući verbalno i fizički napao 30-godišnjeg poznanika te na njega nasrnuo sjekačem za meso (satarom) i pri tom mu uputio ozbiljne prijetnje, a potom uputio i ozbiljne prijetnje smrću 43-godišnjaku koji ga je pokušao smiriti.

         Ozlijeđenom 30-godišnjaku  je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede.

        Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 20-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnja i Teška tjelesna ozljeda u pokušaju, te je u zakonskom roku predan u pritvorsku jedincu Policijske uprave zadarske.

Krađa

Tijekom prosinca 2022.godine u Suhovarama, nepoznati počinitelj je s automobila u vlasništvu 22-godišnjaka gume s felgama.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

         Sa subote na nedjelju, 28./29. siječnja u Zadru, U Ulici Put Murvice nepoznati počinitelj je otuđio razni alat u vlasništvu 52-godišnjaka.

     Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.