25. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Mlađi pioniri NK Abeceda ZDC osvojili 1. Međužupanijsku nogometnu ligu

1 min read
Proslava pobjede mlađih pionira NK Abeceda ZDC

Foto: NK Abeceda ZDC

Mlađi pioniri NK Abeceda ZDC ovog vikenda postali su prvaci 1. Međužupanijske nogometne lige, krunišući tako sezonu iz snova. Nakon uspjeha u Zimskoj ligi, međunarodnom turniru Cataleya cup i trećeg mjesta na Dalmatinko kupu, mladi nogometaši pokazali su da predan rad i talent donose vrhunske rezultate.

U uzbudljivoj završnici natjecanja, mlađi pioniri NK Abeceda ZDC potvrdili su svoju dominaciju i osvojili titulu prvaka. Ovi sjajni rezultati došli su kao nagrada za trud i marljivost cijele momčadi te stručnog osoblja kluba. Trener Alen Juričić naglasio je važnost kvalitetnog rada i strpljenja u radu s mladim igračima.

“Bila mi je iznimna čast, ali i velika odgovornost preuzeti ovu nadarenu generaciju. Postignuti rezultati vrlo su jasan pokazatelj kako je osim talenta potreban kvalitetan i stručan rad. Posebno se to odnosi na mlađe kategorije, gdje je potrebno i jako puno strpljenja u radu. Naša zadaća je prvenstveno odgoj i socijalizacija mladih igrača, a kad pridodate tome da se oni bave sportom kojeg vole, onda dobijete potrebnu kemiju u momčadi, i jako sam zadovoljan da smo došli do ove razine. Razina je to u kojoj se možemo nositi s najjačim hrvatskim klubovima i za takve rezultate zaslužni su svi treneri u našem nogometnom klubu,” rekao je Juričić.

Osvajanje lige predstavlja veliki uspjeh za NK Abeceda ZDC, a rezultati koje su postigli mladi pioniri dokaz su iznimne kvalitete rada u klubu. Ova generacija igrača sada ima sjajnu osnovu za daljnji razvoj i buduće sportske uspjehe.