24. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Alen Dalip predstavio emotivni singl “It Was Worth It”

2 min read
Alen Dalip u studiju tijekom snimanja pjesme It Was Worth It

Zagrebački songwriter Alen Dalip predstavio je svoj pop rock singl “It Was Worth It”, koji govori o njegovom odrastanju i roditeljstvu. Ova pjesma, prožeta osobnim iskustvima, reflektira Alenovu transformaciju tijekom roditeljstva, budući da je postao otac s 18 godina. Njegov glazbeni izraz, koji se najviše temelji na pop rocku, odražava njegove osjećaje i životnu priču.

Uvod

Alen Dalip, zagrebački pop rock songwriter, izdao je emotivni singl “It Was Worth It”, inspiriran vlastitim iskustvima odrastanja i roditeljstva. Pjesma prikazuje Alenovu preobrazbu kroz ulogu oca, koju je prihvatio već u mladoj dobi od 18 godina.

Glazbeni put i inspiracija

Alen je započeo svirati gitaru još u srednjoj školi, a svoju kreativnost kroz songwriting počeo izražavati s 20 godina. U tom periodu tražio je način kako prenijeti svoje nezadovoljstvo i osjećaje kroz glazbu. Njegove pjesme odražavaju iskrenu priču o životu, iskustvima i izazovima s kojima se suočava mladi roditelj.

Stvaranje singla “It Was Worth It”

Pjesma “It Was Worth It” nastala je u Alenovom kućnom studiju, a mix i mastering potpisuje Filip Motovunski u svom FM Mastering studiju. Alen je godinama radio na razvijanju svoje glazbene karijere, balansirajući između posla i roditeljskih obaveza. Ovaj singl predstavlja njegovu želju da podijeli svoju kreativnost s publikom.

Poruka pjesme

“It Was Worth It” je emotivna priča o ljubavi, odrastanju i promjenama koje donosi roditeljstvo. Alenova iskrena izvedba i tekstovi pružaju uvid u njegovu osobnu transformaciju i izazove koje je prolazio. Pjesma nosi poruku da su svi napori i izazovi vrijedni zbog ljubavi prema djetetu.

Pratite Alena Dalipa

Alen Dalip aktivno dijeli svoj glazbeni put i stvaranje na društvenim mrežama. Poslušajte singl “It Was Worth It” na YouTubeu i pratite Alenovo stvaranje na linktr.ee/alen_dalip.

Zaključak

Alen Dalip svojim emotivnim singlom “It Was Worth It” donosi iskrenu priču o odrastanju i roditeljstvu, potvrđujući svoj status kao talentirani songwriter i glazbenik. Njegova glazba inspirira i povezuje, pružajući slušateljima autentičan uvid u njegov život.