23. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Live Stream Marketing

Live stream kao brzorastući način oglašavanja pruža tvrtkama stalan kontakt s publikom. Kako već dugi niz godina prenosimo na društvenim mrežama razne sportske sadržaje bilježimo stalan rast gledatelja.

Uz Vašu suradnju podigli bi razinu prijenosa sportskih događanja. Ovih nekoliko prijedloga oglašavanja Vaše tvrtke na prijenosima utakmica pokazali su se kao najbolji.


Oglašavanje iza značajne akcije na utakmici

Oglašavanje iza značajne akcije ili događaja na utakmici. Pojavljivanje najviše 5 puta po poluvremenu, osim u futsalu gdje se prikazuje iza svakog postignutog pogotka ili maksimalno 5 puta po našem odabiru. Oglasno vrijeme za ovu namjenu je maksimalno 10 sekundi.

Cijena ovog oglašavanja je 40,00€ po utakmici.


Oglašavanje bez ometanja gledatelja

Oglašavanje u kojem gledatelj nastavlja gledati utakmicu, a u isto vrijeme se prikazuje i oglasni sadržaj. Oglasni sadržaj je ograničen na 15 sekundi te se može pojavljivati najviše 8 puta za vrijeme utakmice (4 prikazivanja po poluvremenu).

Cijena ovog oglašavanja je 26,54€ po utakmici.


Oglašavanje prije, na poluvremenu te na kraju utakmice

Oglašavanje prije, na poluvremenu te po završetku prijenosa ograničen je na maksimalno 45 sekundi (zbog ograničenog trajanja poluvremena). Oglasni sadržaj može biti isti ili različiti za sva tri prikazivanja.

Cijena ovog oglašavanja je 19,90€ po utakmici.


Sve utakmice se prenose na minimalno dva Facebook kanala i to na kanalu Zadar.TV te na kanalu natjecanja koje se snima. Video materijale koji bi se koristili pri oglašavanju dužni su dostaviti oglašivači. Za oglašavanje na duži vremenski period odobrava se dodatni popust na upit, a ovisi o vremenskom trajanju oglašavanja. U cijene nije uračunat PDV budući da smo van sustava istog.

Sve dodatne informacije možete dobiti na email marketing@zadar.tv