24. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Kriminalistička Događanja na Području Policijske uprave Zadra: Evidentirane Ozljede, Krađe i Prometni Prekršaji

2 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

Proteklog vikenda, područje Policijske uprave zadarske bilo je svjedokom niza događaja, uključujući tešku tjelesnu ozljedu, krađe i prometne prekršaje. Kroz kriminalistička istraživanja i aktivnosti policijskih službenika, evidentirani su sljedeći incidenti:

1. Dovršeno Kriminalističko Istraživanje: Osumnjičen za Krađu Kamenih Ploča

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je sudjelovao u krađi kamenih ploča u Lisičiću. Osumnjičenik je zatečen prilikom izvođenja krađe i protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.

2. Prijavljen za Tešku Tjelesnu Ozljedu

55-godišnjak je prijavljen zbog fizičkog napada na 57-godišnjeg muškarca u Posedarju, što je rezultiralo teškim tjelesnim ozljedama potonjeg. Policijsko istraživanje otkrilo je da je incident proizašao iz prethodnih nesuglasica oko parkiranja.

3. Teška Krađa u Zadru

Nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Zadru i otuđio novac, uz materijalnu štetu od oko sto eura. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

4. Krađa Bicikla u Zadru

U Ulici Ante Kuzmanića u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio je bicikl, uz materijalnu štetu od nekoliko stotina eura. Državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava zbog krađe.

5. Prometni Prekršaj na Autocesti A1

Na dionici autoceste A1 između Benkovca i Pristega, 34-godišnjak je vozio brzinom od 234 kilometra na sat, prema ograničenju od 130 km/h. Vozaču je izdan prekršajni nalog uz novčanu kaznu od 660 eura i mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 1 mjesec.