14. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Internacionalni miksolog Matteo Bonocore gostuje u Zadru

1 min read
Matteo Bonocore priprema koktel

U utorak, 21. svibnja 2024. godine, Zadar će ugostiti međunarodno priznati miksolog Matteo Bonocore iz Bologne, što će biti prvi takav događaj u gradu. Posjetitelji će imati priliku uživati u vrhunskim koktelima koji povezuju talijanske i hrvatske namirnice.

Ovaj jedinstveni događaj će se održati u popularnom zadarskom baru Picnic na Voštarnici, s početkom u 18 sati. Matteo Bonocore, miksolog iz Donkey speakeasy bara, predstavit će tri koktela, uključujući jedan poseban kreiran za ovu priliku koristeći vina zadarske regije i višnje maraške.

Donkey speakeasy bar iz Bologne poznat je po svojim vrhunskim koktelima i speakeasy kulturi. Bar se nalazi u staroj ljekarni, a gosti moraju pozvoniti kako bi ušli. Ovaj poseban ambijent i Matteo Bonocore donijet će dio talijanske kulture u Zadar.

Matteov domaćin, zadranin Ivan Karačić, također će predstaviti svoj koktel pod nazivom Cherry Donkey, koji kombinira Amaro Montenegro, višnje maraške, gin te bademovo i magareće mlijeko. Ovaj koktel naglašava spoj autentičnih sastojaka iz Bologne i Zadarske regije.

Pozivamo vas da se pridružite i uživate u jedinstvenim okusima i atmosferi na ovom nezaboravnom događaju.