14. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Informacije o Pomorskom Prometu: Prekidi Linija i Važne Napomene za 1.4.2024.

1 min read
pomorski-promet-prekidi-linija zadar tv

Foto: Pixabay

U skladu s najnovijim ažuriranjima za 1. travnja 2024., obavještavamo javnost o promjenama u pomorskom prometu. Nažalost, trajektne linije Vis – Split u 07:30 i Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ su u prekidu. Također, katamaranske linije koje su zahvaćene ovim prekidom uključuju Jelsa – Bol – Split, Ubli – Vela Luka – Hvar – Split, Vis – Split te Olib-Silba-Premuda-Zadar do 16 sati.

Također, podsjećamo da od 7. studenog 2023. na liniji Split-Vela Luka-Ubli, trajekt “LASTOVO” plovi s polaskom iz Splita u 15:00 h, pri čemu je važno napomenuti da je najveća visina garaže 3.80 m. Vozači kamiona su pozvani da obrate posebnu pozornost na visinu svojih vozila.

Za dodatne informacije, možete provjeriti Jadrolinijin red plovidbe za 2024. godinu na https://www.jadrolinija.hr/redovi-plovidbe-i-cijene/lokalne-linije-2024 ili Državne trajektne, brodske i brzobrodske linije na https://agencija-zolpp.hr/linije/.

Napomena: Prema Uredbi o izmjenama Uredbe o graničnim prijelazima Republike Hrvatske od 2. siječnja 2023., stalni granični prijelazi za međunarodni promet putnika i roba u pomorskom prometu su: Rijeka, Ploče, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik i Raša-Bršica, dok su stalni granični prijelazi za međunarodni promet putnika u pomorskom prometu: Umag, Pula, Mali Lošinj, Vis, Ubli i Cavtat.

Image by Luca Falvo from Pixabay