12. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Gibonni proslavlja 35 godina karijere uz koncertni spektakl u Zadru

1 min read

Gibonni, jedan od najvećih glazbenika s ovih prostora, obilježava 35 godina svoje iznimno uspješne karijere. U sklopu jubilarne turneje, koja je obuhvatila najveće koncertne prostore diljem Hrvatske i regije, stiže u Zadar dan prije Badnjaka.

Koncert, zakazan za subotu u Dvorani Krešimira Ćosića s početkom u 20 sati, obećava vrhunski glazbeni doživljaj. Gibonni će uz pratnju vrhunskog orkestra izvesti svoje najveće hitove, uključujući i posljednje izdanje “Mlijeko proliveno”. Ulaznice za koncert još su dostupne putem sustava Entrio.

Na ovom glazbenom showu u Zadru, Gibonni će imati posebne goste večeri – Damira Urbana i Matiju Dedića. Pridružit će mu se i sjajna vokalistica Maya Azucena. Očekuje se večer ispunjena nezaboravnim izvedbama, a publika će uživati u bezvremenskim hitovima poput “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije”.

Gibonni je tijekom karijere osvojio desetke nagrada publike i struke, a njegova glazba ostaje neizbrisiv dio glazbene scene. Koncertna turneja obuhvatila je niz mjesta, a Zadar i Rijeka su posljednje prilike za fanove da dožive ovaj glazbeni spektakl u 2023. godini. Rijeka će biti posebno značajna, budući da će Gibonni zaključiti godinu proslave 35 godina karijere na velikom koncertu.

Bez obzira na dugogodišnju karijeru i brojne nagrade, Gibonni ističe kako je najveća potvrda uspješnosti njegove karijere pjesma publike na njegovim koncertima. Njegovi hitovi su bezvremenski i i dalje osvajaju srca obožavatelja diljem regije.