24. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Džentlmeni predstavljaju pjesmu o rastanku – „Nije važno“

2 min read
Džentlmeni

Foto: Mario Šulina

Početkom ovog mjeseca, Džentlmeni su premijerno predstavili svoju novu pjesmu „Nije važno“ na CMC festivalu u Vodicama. Ova pjesma o rastanku, koja je već osvojila srca mnogih, jedan je od koraka prema njihovom novom studijskom albumu. U Vodicama su Džentlmeni održali veliki koncert, privukavši brojne obožavatelje i pokazavši zašto su sinonim za pravu feštu gdje god se pojave.

Džentlmeni su postali poznati po svojim emotivnim i iskrenim pjesmama, a „Nije važno“ savršeno se uklapa u taj opis. Pjesmu je skladao gitarist benda Bojan Benčić na tekst Nenada Mikića, dok su za aranžman, kao i za mnoge druge njihove hitove, zaslužni Darko Čuvidić i Željko Nikolin. Ovaj talentirani dvojac već je godinama ključni faktor u uspjehu Džentlmena, stvarajući pjesme koje se redovito vrte na radijskim postajama diljem Hrvatske.

Nakon premijere na CMC festivalu, Džentlmeni su nastavili s nastupima, održavši spektakularan koncert u sklopu proslave Vidova, Dana Općine Pitomača. Njihovi nastupi uvijek privlače veliki broj ljudi, a ni ovaj put nije bilo drugačije. Publika je uživala u energičnim izvedbama i prepoznatljivom zvuku tamburaša koji su Džentlmeni doveli do savršenstva.

Dok fanovi nestrpljivo čekaju videospot za „Nije važno“, pjesma već pronalazi put do radijskih postaja i osvaja nove slušatelje. Džentlmeni su na svojim društvenim mrežama najavili nove koncerte, pa svi zainteresirani mogu pratiti njihove objave za dodatne informacije o nastupima.

Ovaj bend, poznat po svojoj autentičnosti i ljubavi prema glazbi, nastavlja osvajati srca publike diljem Dalmacije i šire. Njihova nova pjesma „Nije važno“ samo je još jedan dokaz njihovog talenta i posvećenosti.