20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Zaplijenjeni marihuana i kanabis, ukradene cigarete

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana je neovlaštena proizvodnja i promet drogama, teška krađa, narušavanje javnog reda i mira te 4 prometne nesreće u kojima su tri osobe lakše ozlijeđene.

Policija od osumnjičenog oduzela marihuanu i kanabis

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U sklopu istraživanja, temeljem naloga izvršena je pretraga doma i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi na jednom zadarskom otoku, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 48 grama marihuane i oko 18 ml ulja kanabisa.

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Teška krađa

 S utorka na srijedu, 10./11. siječnja u Pridrazi, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelje je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.