20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Youth Business Camp Adria Zagreb započeo edukaciju treće generacije

1 min read

Danas je u prostorijama RIT Croatia (Rochester Institute of Technology), započeo program Youth Business Camp Adria Zagreb, u sklopu World entrepreneurship programa. Ukupno 15 polaznika imat će priliku čuti 34 predavača, a u sklopu stručnog izleta, polaznici će posjetiti Zicer- Zagrebački inovacijski centar gdje će im biti održano ne samo predavanje nego će se upoznati i s praktičnim pričama startup-ova (kompanijama koje su na osnovu ideja započele svoje poslovanje).

Jednako tako polaznici će posjetiti Muzej suvremene umjetnosti gdje će saznati kako se organizira izložba, koja je uloga kustosa i proći kroz postavku Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Ovaj kamp tematski je jedinstven u svijetu i razlikuje se od sličnih programa zbog količine tematskih područja koje polaznici odslušaju kao što su: Osnove financija, osnove menadžmenta, osnove ekonomije, osnove menadžmenta, branding, odnosi s javnošću, marketing, vodstvo i upravljanje, interkulturalna komunikacija, blockchain i digitalne valute, kreiranje web stranica i aplikacija, društvena odgovornost i druge teme.

Također, u sklopu programskog djela Brand story predavanja, predstavit će se: L’oreal Adria, Jamnica plus, Primorsko-goranska županija, PitchSee, Media Servis, Poliklinika Terme Selce te RIT Croatia. Polaznici se kroz timski rad pripremaju za projektni zadatak kojeg prezentiraju posljednji dan kampa, 14. srpnja, a pripremaju ih mentori, bivši sudionici kampa.

Više informacija:

Danijel Koletić

Direktor Youth Business Camp Adria Zagreb

098 417 108