18. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Tuče i krađe

1 min read
policijska uprava zadarska

Foto: MUP

     Dovršeno kriminalističko istraživanje

  • Osumnjičen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Sumnjiči ga se da je u subotu navečer, 21. siječnja, u Selinama  u kući gdje su boravili, fizički napao 64-godišnjaka i pri tom ga ozlijedio.

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 40-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

        
           Teška krađa

          S petak na subotu, 20./21. siječnja u Škabrnji, nepoznati počinitelj je provalio u garažu 77-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio razni poljoprivredni i električni alat.

         Materijalna šteta iznosi oko 2 500 eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

         S petka na subotu, 20./21. siječnja u Zadru, u ulici Mali Milini nepoznati počinitelj je s automobila u vlasništvu 50-godišnjeg mađarskog državljanina otuđio krovnu kovčeg.

     Materijalna šteta iznosi oko 1000 eura, a  protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.