24. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Taekwondo klub Zadar ostvario sjajan uspjeh na Karlovac Open 2024

2 min read
TK Zadar na Karlovac Open 2024

Foto: TK Zadar

Članovi Taekwondo kluba Zadar ostvarili su izvanredne rezultate na međunarodnom natjecanju Karlovac Open 2024. Na natjecanju su sudjelovali sportaši iz deset zemalja, a Zadrani su se vratili kući s dva srebra i četiri bronce.

Na tradicionalnom međunarodnom natjecanju Karlovac Open 2024, koje je održano 25. svibnja, članovi Taekwondo kluba Zadar pokazali su vrhunsku formu u konkurenciji mlađih kadeta i kadeta. Ovo natjecanje, koje organizira Taekwondo klub Karlovac povodom obilježavanja 56. godišnjice osnutka kluba, okupilo je sportaše iz Italije, Austrije, Luksemburga, Slovačke, Slovenije, Mađarske, Crne Gore, Ukrajine i Hrvatske.

Za TK Zadar u konkurenciji mlađih kadeta (9 do 12 godina), Toni Čanković nastupio je u kategoriji do 33 kg. Toni je ostvario dvije pobjede u tri borbe, što mu je donijelo srebrnu medalju. Ovo su bile njegove prve pobjede na međunarodnoj sceni, čime je dodatno potvrdio svoj talent i predanost sportu.

U kategoriji kadeta (12 do 14 godina), Pavle Marinović postigao je najbolji rezultat za TK Zadar. U kategoriji do 41 kg, Pavle je osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju, demonstrirajući izvanredne borbene vještine. Roko Štulina, natječući se u kategoriji do 49 kg, zauzeo je treće mjesto i brončanu medalju, potvrđujući visok standard zadarskog taekwondoa.

Kadetkinje Loreta Beram i Lana Grzunov, koje su se natjecale u kategoriji do 44 kg, također su osvojile brončane medalje, nakon što su poražene u polufinalnim borbama. Njihova izvedba pokazuje da su spremne za još veće uspjehe u budućnosti.

Korina Uskok, nastupajući u kategoriji do 55 kg, također je osvojila brončanu medalju, što dodatno potvrđuje širinu i kvalitetu mladih zadarskih boraca.

Uz ukupno šest medalja, TK Zadar se može ponositi svojim mladim sportašima koji su dostojno predstavljali svoj klub i grad na međunarodnoj sceni. Njihov uspjeh na Karlovac Open 2024. sigurno će poslužiti kao inspiracija i poticaj za daljnji rad i postizanje još većih rezultata.