21. srpnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Songbusters Band Donosi Beatlese u Zadar povodom Svjetskog Dana Beatlesa

1 min read
Songbusters Band nastup na Muraju

Zadar će 25. lipnja ugostiti poseban glazbeni događaj povodom Svjetskog dana Beatlesa. Na bastionu sv. Roka na Muraju, Songbusters Band će izvesti poznate hitove legendarne grupe Beatlesa, stvarajući atmosferu koja će oduševiti sve ljubitelje njihove glazbe. Koncert započinje u 21 sat, a ulaz je slobodan, što ovu večer čini još posebnijom za sve posjetitelje.

Svjetski dan Beatlesa slavi se diljem svijeta, a Zadar se ove godine pridružuje proslavi uz Songbusters Band, poznat po svojim energičnim izvedbama i vjernom prenošenju duha Beatlesa.

Lokacija koncerta, bastion sv. Roka na Muraju, pruža savršen ambijent za ovakav događaj. Muraj, povijesna utvrda koja se uzdiže iznad Zadra, omogućit će posjetiteljima da uživaju u glazbi pod otvorenim nebom, okruženi zadarskim znamenitostima i zvukovima Jadranskog mora.

Osim glazbe, posjetitelji će moći uživati i u specijalnim pićima i zalogajima koje će nuditi lokalni ugostitelji, stvarajući dodatni ugođaj za sve koji dođu. Organizatori obećavaju da će večer biti ispunjena zabavom i emocijama, pozivajući sve generacije da se pridruže proslavi.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da proslavite Svjetski dan Beatlesa u Zadru uz Songbusters Band. Ponesite svoje prijatelje i obitelj, zapjevajte s nama i provedite večer ispunjenu glazbom koja je oblikovala povijest. Ulaz je slobodan, a koncert započinje u 21 sat, 25. lipnja na bastionu sv. Roka na Muraju.