24. svibnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Ska Bend Radio Aktiv Osvaja Hrvatsku uz Zagrebačke Umirovljenike: Novi Singl “Ne Brini” Postaje Hit

1 min read
slika_radio_aktiv_ne_brini

Ska bend Radio Aktiv izaziva uzbuđenje u glazbenoj sceni Hrvatske s najnovijim singlom “Ne Brini”, najavljujući svoj četvrti studijski album. Pjesma je munjevito osvojila radijske postaje, popevši se na 17. mjesto HR Top 40 ljestvice kao najviši novi ulaz.

Autor pjesme, Branimir Čubrilo Brane, izrazio je oduševljenje podrškom radijskih urednika te zahvalio svima koji su podržali singl. “Ne Brini” donosi zarazan refren i inspirativnu poruku o trajnosti ljubavi i glazbe.

U videospotu za ovu pjesmu, zagrebački umirovljenici iz Podružnice umirovljenika Zapruđe igraju ključnu ulogu. Redatelj Dinko Čvorić uspješno je zabilježio neponovljiv spoj generacija na plesnjaku umirovljenika.

Članovi benda Radio Aktiv ističu da je snimanje spota bilo nezaboravno iskustvo te da su umirovljenici svojom energijom i duhom inspirirali cijelu ekipu.

Planovi benda za 2024. godinu uključuju rad na novom albumu i niz nastupa, a pjesma “Ne Brini” premijerno će biti izvedena na Zagreb Music Festu na Jarunu, gdje će bend dijeliti pozornicu s Dubioza kolektivom, S.A.R.S.-om i Kirilom Džajkovskim.