15. lipnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Rukometni klub Zadar 1954 proslavio uspjeh generacije U15 uz podršku Luke Lovre Klarice

1 min read
Dodjela medalja generaciji U15 Rukometnog kluba Zadar 1954

Foto: RK Zadar 1954

Dečki iz generacije U15 rukometnog kluba Zadar 1954 marljivo treniraju i pripremaju se za Završnicu državnog prvenstva. Sinoć su na treningu primili medalje i pehar za osvojeno treće mjesto u Dalmaciji, koje im je uručio reprezentativac Luka Lovre Klarica.

Rukometni klub Zadar 1954 još jednom je istaknuo svoju posvećenost razvoju mladih sportaša, organizirajući svečanu dodjelu medalja za generaciju U15 koja je osvojila treće mjesto u Dalmaciji. Ovaj poseban događaj uljepšao je posjet hrvatskog reprezentativca Luke Lovre Klarice, koji je osobno uručio medalje i pehar mladim rukometašima, pružajući im nezaboravan trenutak i dodatnu inspiraciju za buduće izazove.

Kapetan ekipe Rino, u znak zahvalnosti, uručio je Klarici simboličan poklon – majicu kluba. Ovaj čin pokazao je međusobno poštovanje i zahvalnost te dodatno osnažio vezu između kluba i reprezentativca. Rukometni klub Zadar 1954 izrazio je svoju zahvalnost Klarici što je odvojio vrijeme za podršku mladim igračima i poželio njemu i reprezentaciji puno uspjeha na nadolazećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Ova večer nije bila samo proslava uspjeha generacije U15, već je i dodatno motivirala sve članove kluba da nastave s marljivim radom i posvećenošću. Predstojeća Završnica državnog prvenstva sada je još veći izvor uzbuđenja i očekivanja, a mladi rukometaši će zasigurno dati sve od sebe kako bi postigli što bolji rezultat.