20. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Rukometni klub Zadar 1954: Intenzivne borbe na terenu

1 min read
rukometni-klub-zadar-1954-intenzivne-borbe-na-terenu

Rukometni klub Zadar 1954 doživio je iznimno uzbudljivu seriju utakmica tijekom proteklog vikenda. Generacija U15 vodila je pravu bitku s ekipom Trogirom, izborivši pobjedu rezultatom 17:16 nakon napornih četrdeset minuta igre. Međutim, ovo naporno iskustvo ostavilo je traga na ekipi, što je rezultiralo težim izazovom u sljedećoj utakmici protiv ekipe BM 07. Unatoč borbenosti dečki, teškoće s realizacijom došle su do izražaja, te su nažalost poraženi rezultatom 18:11.

U borbi za završnicu državnog prvenstva, RK Zadar 1954 drži treće mjesto. Nakon dinamičnog vikenda, sada slijedi kratka stanka u prvenstvu, a nastavak natjecanja očekuje se za mjesec dana kada u goste dolaze ekipe Ribola Kaštela i Dugopolje.

Dobre vijesti stižu i od generacije U11, koja je ostvarila značajne uspjehe u utakmicama protiv Splita i Solina. Obrana je bila na visokoj razini, omogućivši pobjede rezultatima 20:12 i 21:11, redom. Nakon ovih utakmica, izjednačili su se sa Zadar 2013 i Solinom na diobi drugog mjesta, te se s nestrpljenjem očekuje nastavak borbe za završnicu državnog prvenstva.

U11 nastavlja s prvenstvom već ovaj vikend, kada će u Mocirama dočekati ekipe Metković-Mehanike i Aridaeia.