23. travnja 2024.

Zadar.TV

Zadar TV-Pouzdana Destinacija za Vrhunske Sadržaje u Zadru

Rezultati nedjeljnog kola LIKAR Krombacher

1 min read
LIKAR Krombacher

U nedjeljnom kolu LIKAR Krombacher Lige košarkaških amatera i rekreativaca, odigrane su dvije izuzetno uzbudljive utakmice.

U Skupini A, susret između Voštarnice i Veterana KK Puntamika donio je napetu borbu do samog kraja. Konačni rezultat 67:71 u korist Veterana KK Puntamika odražava neizvjesnost sve do posljednjeg trenutka. Igrači poput Segarića s 18 poena, 10 skokova i 1 asistencijom te Dundova s 14 poena, 6 skokova i 3 ukradene lopte, istaknuli su se u pobjedničkom timu. S druge strane, Kolgeraj s 14 poena i 15 skokova te Dujmov s 11 poena, 11 skokova i 3 asistencije, pružili su izvanredan napor za Voštarnicu.

U Skupini B, KK Zaglav Dugi otok susreo se s KK Vrsi u utakmici koja je rezultirala pobjedom KK Vrsi rezultatom 48:94. Igrači poput Kaštropila s 26 poena, 2 skoka i 2 blokade te Jurjevića s 20 poena, 6 skokova i 2 asistencije, istaknuli su se u redovima KK Vrsi. S druge strane, Mandić s 13 poena, 5 skokova i 1 asistencijom te Šešelja s 8 poena, 5 skokova i 3 asistencije, pokušali su održati korak za KK Zaglav Dugi otok.

LIKAR Krombacher

Završen je brzopotezni regularni dio, te su odabrani nositelji za 1/4 finale: KK Vrsi, Vodovod Ballers, Veterani KK Puntamika i Voštarnica. Pred njima je ždrijeb koji će odrediti protivnike. Prije toga, KK Brodarica i KK Zaglav Dugi otok odigrat će play-in utakmicu za ulazak u 1/4 finale.

Foto: LIKAR Krombacher